Hvad er tilbehøret til luftkompressoren?Hvordan vedligeholdes og udskiftes?

1. Hvad er tilbehøret til luftkompressoren?

1. Sensor

temperaturføler, trykføler.

 

2. Controller

Computerkort, relækort, plc-controller, kontrolpanelboks, betjeningspanelboks.
3. Ventil

Magnetventil, drejeventil, pneumatisk ventil, aflastningsventil, temperaturreguleringsventil, termisk reguleringsventil, temperaturreguleringsventilspole, proportionalventil, volumenreguleringsventil, trykvedligeholdelsesventil, indsugningsventil, sikkerhedsventil, reguleringsventil, ekspansionsventil, kontraventil , shuttleventil, automatisk drænventil, trykreduktionsventil, trykregulator.
4. Filter og olie

Luftfilter, oliefilter, finolie, smøreolie, linjefilter, automatisk aftapningsventil, vandfilterkop.
5. Vært

Hovedmotor (maskinhoved), lejer, akseltætningsolietætning, bøsning, gear, gearaksel.

 

6. Vedligeholdelsessæt

Hovedmotor, aflæsningsventilvedligeholdelsessæt, trykvedligeholdelsesventil, rotationsventil, temperaturreguleringsventilspole, indsugningsventil, koblings-elastisk krop og andre vedligeholdelsessæt.

 

7. Afkøling
Ventilator, radiator, varmeveksler, oliekøler, bagkøler.(Vandkølingsrørledning/vandtårn)

 

8. Skift

 

Pressostater, temperaturafbryder, nødstopafbryder, differenspressostat.

 

9. Transmission
Koblinger, elastomerer, blommeblomstpuder, elastiske blokke, tandhjul, gearaksler.

 

10. Slange
Luftindtagsslange, højtryksslange.

 

11. Bootdisk
Kontaktorer, termisk beskyttelse, omvendt fasebeskyttere, linjebanker, relæer, transformere mv.

 

12. Buffer
Stødabsorberende puder, ekspansionsfuger, ekspansionsventiler, elastomerer, blommeblomstpuder, elastiske blokke.

 

13. Meter
Timer, temperaturafbryder, temperaturdisplay, trykmåler, dekompressionsmåler.

 

14. Motor

 

Permanent magnetmotor, variabel frekvensmotor, asynkronmotor

主图5

多种集合图

2. Hvordan vedligeholdes og udskiftes det almindelige tilbehør til luftkompressoren?

1. Filter

Luftfilteret er en komponent, der bortfiltrerer luftstøv og snavs, og den filtrerede rene luft kommer ind i skruerotorens kompressionskammer til kompression.

Hvis luftfilterelementet er tilstoppet og beskadiget, vil et stort antal partikler, der er større end den tilladte størrelse, komme ind i skruemaskinen og cirkulere, hvilket ikke kun i høj grad vil forkorte levetiden for oliefilterelementet og den oliefine separator, men også forårsage, at en stor mængde partikler kommer direkte ind i lejehulrummet, hvilket vil fremskynde lejeslid og øge rotorens frigang., er kompressionseffektiviteten reduceret, og selv rotoren er tør og fastlåst.

2. Filter

Efter at den nye maskine har kørt i 500 timer for første gang, skal olieelementet udskiftes, og oliefilterelementet skal fjernes ved omvendt rotation med en speciel skruenøgle.Det er bedst at påfylde skrueolie før montering af det nye filterelement.

Det anbefales at udskifte det nye filterelement hver 1500-2000 timer.Det er bedst at udskifte oliefilterelementet på samme tid, når du skifter motorolie.Når miljøet er barskt, bør udskiftningscyklussen forkortes.

Det er strengt forbudt at bruge oliefilterelementet ud over tidsgrænsen, ellers på grund af den alvorlige tilstopning af filterelementet overskrider trykforskellen bypassventilens tolerancegrænse, bypassventilen åbner automatisk, og en stor mængde af snavs og partikler vil direkte trænge ind i skrueværten med olien, hvilket forårsager alvorlige konsekvenser.

D37A0031

Misforståelse: Det er ikke, at filteret med den højere filterpræcision er det bedste, men at det er bedst at vælge det passende luftkompressorfilter.

Filternøjagtighed refererer til den maksimale diameter af faste partikler, der kan blokeres af luftkompressorens filterelement.Jo højere filtreringsnøjagtighed filterelementet er, jo mindre diameter er de faste partikler, der kan blokeres, og jo lettere er det at blive blokeret af store partikler.

Når du vælger et luftkompressorfilter, kan valg af et højpræcisions luftkompressorfilter uanset lejligheden ikke garantere luftkompressorfilterets filtreringseffektivitet (relateret til gennemtrængningshastigheden, som er den vigtigste faktor for at måle kvaliteten af ​​luftkompressoren filterstandard), og levetiden vil også blive påvirket.Filtreringsnøjagtigheden skal vælges i henhold til filtreringsobjektet og det opnåede formål.

3. Separator

Olie-gas separatoren er en komponent, der adskiller smøreolien fra trykluften.Under normal drift er olie-gasseparatorens levetid omkring 3000 timer, men kvaliteten af ​​smøreolien og luftens filtreringsnøjagtighed har en enorm indflydelse på dens levetid.

Det kan ses, at vedligeholdelses- og udskiftningscyklussen af ​​luftfilterelementet skal forkortes i barske driftsmiljøer, og selv installationen af ​​et frontluftfilter skal overvejes.Olie- og gasudskilleren skal udskiftes, når den udløber, eller trykforskellen mellem for- og bagside overstiger 0,12 MPa.Ellers vil motoren blive overbelastet, og olie-luftudskilleren vil blive beskadiget, og olie vil lække ud.

Ved udskiftning af separatoren skal styrerørsamlingerne installeret på olie- og gastøndens dæksel fjernes først, derefter skal oliereturrøret, der strækker sig ind i olie- og gastønden fra olie- og gastøndens dæksel, fjernes, og fastgørelsesboltene på olie- og gastøndens dæksel skal fjernes.Fjern det øverste låg på olie- og gastønden, og tag olien ud.Fjern asbestpuden og snavs, der sidder fast på det øverste låg.

Til sidst skal du installere en ny olie- og gasudskiller.Bemærk, at de øverste og nederste asbestpuder skal hæftes og hæftes.Ved presning skal asbestpuderne placeres pænt, ellers vil det forårsage pudeskylning.Geninstaller den øverste dækplade, oliereturrør og kontrolrør, som de var, og kontroller for utætheder.

1

Fantastisk!Del til:

Rådfør dig med din kompressorløsning

Med vores professionelle produkter, energieffektive og pålidelige trykluftløsninger, perfekt distributionsnetværk og langsigtet værdiskabende service, har vi vundet tillid og tilfredshed fra kunder over hele verden.

Vores casestudier
+8615170269881

Send din anmodning