Atlas Copco Air Compressors førsteklasses energieffektivitetsstationsbygning for forskellige industrier årlige pris

主图三个

 

Atlas Copco har forpligtet sig til at forbedre energieffektiviteten af ​​luftkompressorstationer i industrien, ud over konstant at forbedre energieffektiviteten af ​​sine produkter.Energibesparelse af trykluftsystem kan ikke kun reducere produktionsomkostningerne og spare penge for virksomheder, men også hjælpe virksomheder med at realisere værditilvæksten af ​​kulstofaktiver.Siden gruppestandarden for CGMA 033001-2018, godkendt af China General Machinery Industry Association, officielt blev implementeret den 1. januar 2019, har Atlas Copco successivt leveret førsteklasses energieffektive luftkompressionsstationer energibesparende produkter til virksomheder fra forskellige industrier .Indtil videre er 14 førsteklasses stationsbygninger og en andenklasses stationsbygning blevet certificeret.

Lad os herefter gennemgå Atlas Copcos førsteklasses energieffektive luftkompressorstationshusserieløsninger gennem nogle cases i forskellige industrier ~

2019

Kinas første trykluftstation med førsteklasses energieffektivitet.# Qinhuangdao Daika Xinglong Wheel Hub Co., Ltd. #

Atlas Copcos samlede trykluftsløsning skræddersyet til Qinhuangdao Daika Xinglong hjulnav er fremragende i energieffektivitet, og det er blevet den første trykluftstation i Kina, der har bestået den førsteklasses energieffektivitetstest af gruppestandarden "Energy Efficiency Classification Guide for Compressed Flyvestationer”!

1

Trykluftstationen er sammensat af Atlas Copcos tre oliefrie centrifugalluftkompressorer, to oliefrie skrueluftkompressorer med variabel frekvens, kompressionsvarmetromletørrer med nul gasforbrug, varmegenvindingssystem og andet hovedudstyr.

Trykluftstationen er sammensat af Atlas Copcos tre oliefrie centrifugalluftkompressorer, to oliefrie skrueluftkompressorer med variabel frekvens, kompressionsvarmetromletørrer med nul gasforbrug, varmegenvindingssystem og andet hovedudstyr.

三滤配件集合图 (3)

2021

Den første klasse I energieffektive trykluftstation i PCB-industrien i Kina

Fra den 12. august til den 13. august 2021 gennemførte Hefei General Mechanical and Electrical Products Testing Institute Co., Ltd. en 24-timers måling på PCB-flerlagsprint-luftkompressionsstationen i E-bygningen i Yidun.Efter 24-timers kontinuerlig måling og statistik er transmissionseffektiviteten af ​​PCB flerlags printkort luftkompressorstation i E-bygningen i Yidun så høj som 58,2%, hvilket opfylder kravene til den førsteklasses energieffektive luftkompressorstation og er bedre end førsteklasses indekset på 5,7 %.

1213

Atlas Copco leverede produktkombinationen af ​​ZH710 højeffektiv centrifuge og ND2000 komprimeret varme nul gasforbrug tromletørrer i dette projekt.Som standardkonfigurationen af ​​den førsteklasses energieffektivitetsstationsbygning kan ZH+ND nemt opnå det førsteklasses energieffektivitetsindeks.

Tør at være den bedste i verden # Fuzhou Tekstilindustri # Klasse I energieffektiv trykluftstation

Fuzhou er en tekstilby med mange tekstilvirksomheder, og tekstilindustrien er også en stor energiforbruger.Listen over de førsteklasses energieffektive stationsbygninger i Fujian Wanhong Textile Co., Ltd. og Fujian Changle Yongde Textile Co., Ltd. har en stærk rolle inden for energibesparende demonstration og markedsføring, som kraftigt kan fremme energi- hele industriens besparelses- og emissionsreduktionsarbejde.# Fujian Textile Co., Ltd. Ved at bruge Atlas Copcos professionelle produktkæde vælger vi konfigurationen af ​​en effektiv centrifugalkompressor + roterende tromle kompressionsvarmetørrer for at give kunderne den overordnede løsning.

Efter 24-timers kontinuerlig måling og statistik er transmissionseffektiviteten for Fujian Wanhong Textile No.1 luftkompressorstation så høj som 57,4%, hvilket opfylder kravene til den førsteklasses energieffektive luftkompressorstation og er overlegen i forhold til førsteklasses indeks på 4,9 pct.Transmissionseffektiviteten for Fujian Wanhong Textile No.2 luftkompressorstation er så høj som 59,5%, hvilket opfylder kravene til den førsteklasses energieffektive luftkompressorstation og er overlegen i forhold til førsteklasses indeks på 4,5%.# Fujian Changle Textile Co., Ltd. I 2020 inviterede Yongde Textile leverandører til at foretage en systematisk analyse og sammenligning mellem det eksisterende system og den faktiske gasefterspørgsel på nuværende tidspunkt, og med succes omdannede den sidste fem-etagers energieffektivitetsstationsbygning til den første energieffektiv stationsbygning på niveau.

15

Atlas Copco har selvstændigt udviklet og designet den unikke varmevekslerteknologi af miljøvenlige kølemiddel frysetørrer, som sikrer lavt tryktab og lavt energiforbrug.Kombineret med en række energibesparende funktioner kan det reducere kulstofemissioner og driftsomkostninger.Før omdannelsen var kundernes årlige elforbrug 3.168.400 kWh, efter omdannelsen var det årlige elforbrug 2.152.500 kWh, og energibesparelsesprocenten var på hele 32 %.Samtidig giver den installerede varmegenvindingsenhed kunderne 24 tons varmt vand hver dag gratis.

2022

Den første klasse I energieffektive trykluftstation i lithiumbatteriindustrien # New Energy Technology Co., Ltd. # Industrinøgleord: lithiumbatteri

På grund af udvidelsen af ​​produktionen i ningde ny energi og den lave effektivitet af gammelt udstyr, blev ingeniører Atlas Copco inviteret til at diskutere den foreløbige plan, og endelig blev det besluttet at tilføje centrifuger og matchende kompressionsvarme nul gasforbrug energibesparende sugetørrere til udskift nogle gamle olieindsprøjtningsskruekompressorer af andre mærker for at forbedre niveauet af energieffektivitet.

MCS蓝色(英文版)_06

Den faktiske behovsluftkompressor er 240m³/min, og kompressionsvarmesugetørreren med nul gasforbrug har brug for ≥ 260m/min (det nødvendige tryk reduceres, gulvpladsen er lille) og det matchende præcisionsfilter.Den specifikke procesgas er opdelt i tre trin for at realisere den nuværende produktionsefterspørgsel: For det første skal du justere gasforbruget, bruge det gamle udstyr og bruge den gamle olieinjektionsskrue til at balancere gasvolumenet;For det andet bruges 100 m/min til at erstatte den gamle olieindsprøjtningsskruemaskine med højt energiforbrug;For det tredje skal du udvide kapaciteten på 140 m³/min produktionslinje for at øge det nye gasforbrug.

Endelig blev det vurderet af Hefei General Mechanical and Electrical Products Testing Institute, der realiserede et spring i energieffektivitetsudnyttelseskvaliteten af ​​trykluft.Det er klogt at udskifte baglæns kompressor og tørretumbler gennem Atlas Copcos energiforbrugsmåling og sammenligning, og det er også fortjent, at projektet i sidste ende bliver den førsteklasses energieffektive stationsbygning i lithiumbatteriindustrien.Førsteklasses energieffektiv trykluftstation i glasindustrien # Fujian Automobile Glass Industry Co., Ltd. # Industrinøgleord: bilglas Fujian Automobile Glass Industry Co., Ltd. ønsker at transformere den originale luftkompressorstationsbygning for at reducere energiforbruget af produktionsgas.

Atlas Copcos ingeniørafdeling gik til stedet, foretog nogle serier af test af flowhastigheden og strømforbruget af det originale udstyr, og besluttede til sidst at erstatte den originale mikro-olie skrueluftkompressor med centrifuge+lufttørrer for at realisere centraliseret luftforsyning til produktion.Denne ordning kan ikke kun forbedre energieffektiviteten i luftkompressorstationens bygning og hjælpe med at forbedre produktionseffektiviteten, men også reducere standby-omkostningerne og produktionsomkostningerne.Derudover kan det designede spildvarmegenvindingssystem forkorte projektets investeringsafkastperiode til et år, hvilket hjælper med at reducere virksomhedens omkostninger yderligere.Endelig, vurderet af Hefei General Mechanical and Electrical Products Testing Institute, nåede den omfattende effektivitetsgrad af luftkompressorstationsbygningen 60,6%, hvilket var 3,1% højere end førsteklasses energieffektivitetsindeks.

 

 

Fantastisk!Del til:

Rådfør dig med din kompressorløsning

Med vores professionelle produkter, energieffektive og pålidelige trykluftløsninger, perfekt distributionsnetværk og langsigtet værdiskabende service, har vi vundet tillid og tilfredshed fra kunder over hele verden.

Vores casestudier
+8615170269881

Send din anmodning