Luftkompressorer har hyppige fejl ved høje temperaturer om sommeren, og opsummeringen af ​​forskellige årsager er her!

Det er sommer, og på dette tidspunkt er luftkompressorernes høje temperaturfejl hyppige.Denne artikel opsummerer forskellige mulige årsager til høj temperatur.

""

 

1. Luftkompressorsystemet mangler olie.
Olieniveauet i olie- og gastønden kan kontrolleres.Efter nedlukningen og trykaflastningen, når smøreolien er statisk, skal oliestanden være lidt højere end mærket H (eller MAX) for højt olieniveau.Under driften af ​​udstyret må oliestanden ikke være lavere end mærket for lavt olieniveau L (eller MIX).Hvis det konstateres, at oliemængden er utilstrækkelig, eller oliestanden ikke kan observeres, skal du straks standse maskinen og fylde brændstof på.

""

2. Oliestopventilen (olieafspærringsventil) fungerer ikke korrekt.
Oliestopventilen er generelt en to-positions to-positions normalt lukket magnetventil, som åbnes ved start og lukkes ved stop, for at forhindre olien i olie- og gastønden i at fortsætte med at sprøjte ind i maskinhovedet og sprøjt ud fra luftindtaget, når maskinen er standset.Hvis komponenten ikke er tændt under læsning, vil hovedmotoren hurtigt opvarmes på grund af mangel på olie, og i alvorlige tilfælde vil skruesamlingen blive brændt.
3. Oliefilterproblem.
A: Hvis oliefilteret er tilstoppet, og bypass-ventilen ikke åbnes, kan luftkompressorolien ikke nå maskinhovedet, og hovedmotoren vil hurtigt varme op på grund af mangel på olie.
B: Oliefilteret er tilstoppet, og flowet bliver mindre.I et tilfælde tager luftkompressoren ikke varmen helt væk, og luftkompressorens temperatur stiger langsomt for at danne en høj temperatur.En anden situation er luftkompressorens høje temperatur, efter at luftkompressoren er aflastet, fordi luftkompressorens indre olietryk er højt, når luftkompressoren er belastet, luftkompressorolien kan passere igennem, og luftkompressorens olietryk er lav, efter at luftkompressoren er tømt.Luftkompressorens oliefilter er svært, og flowhastigheden er for lille, hvilket forårsager luftkompressorens høje temperatur.

4. Den termiske reguleringsventil (temperaturreguleringsventil) er defekt.
Den termiske reguleringsventil er monteret foran oliekøleren, og dens funktion er at holde maskinhovedets udstødningstemperatur over trykdugpunktet.
Dens arbejdsprincip er, at på grund af den lave olietemperatur ved opstart åbnes termokontrolventilens grenkredsløb, hovedkredsløbet lukkes, og smøreolien sprøjtes direkte ind i maskinhovedet uden køleren;når temperaturen stiger over 40°C, lukkes den termiske kontrolventil gradvist. Olien strømmer gennem køleren og grenen på samme tid;når temperaturen kommer over 80°C, er ventilen helt lukket, og al smøreolien passerer gennem køleren og kommer derefter ind i maskinhovedet for at afkøle smøreolien i størst muligt omfang.
Hvis den termiske kontrolventil svigter, kan smøreolien komme direkte ind i maskinhovedet uden at gå gennem køleren, så olietemperaturen ikke kan sænkes, hvilket resulterer i overophedning.
Hovedårsagen til dens fejl er, at elasticitetskoefficienten for de to varmefølsomme fjedre på spolen ændres efter træthed og ikke kan fungere normalt med temperaturændringer;den anden er, at ventilhuset er slidt, spolen sidder fast, eller handlingen er ikke på plads og ikke kan lukkes normalt..Kan repareres eller udskiftes efter behov.

”MCS工厂黄机(英文版)_01

5. Brændstofvolumenregulatoren er unormal, og brændstofindsprøjtningsvolumen kan om nødvendigt øges passende.
Brændstofindsprøjtningsvolumen er blevet justeret, når udstyret forlader fabrikken, og det bør ikke ændres under normale omstændigheder.Denne situation skal tilskrives designproblemer.
6. Hvis motorolien overskrider servicetiden, forringes motorolien.
Motoroliens fluiditet bliver dårlig, og varmevekslingsydelsen falder.Som følge heraf kan varmen fra luftkompressorens hoved ikke fjernes helt, hvilket resulterer i høj temperatur på luftkompressoren.
7. Kontroller, om oliekøleren fungerer normalt.
For vandkølede modeller kan du kontrollere temperaturforskellen mellem indløbs- og udløbsrør.Under normale omstændigheder bør det være 5-8°C.Hvis den er lavere end 5°C, kan der forekomme afskalning eller blokering, hvilket vil påvirke kølerens varmeudvekslingseffektivitet og forårsage varmeafledning.Defekt, på nuværende tidspunkt kan varmeveksleren fjernes og rengøres.

8. Kontroller, om kølevandsindløbstemperaturen er for høj, om vandtrykket og flowet er normalt, og kontroller, om den omgivende temperatur er for høj for den luftkølede model.
Kølevandets indløbstemperatur bør generelt ikke overstige 35°C, og flowhastigheden bør ikke være mindre end 90% af den specificerede flowhastighed, når vandtrykket er mellem 0,3 og 0,5MPA.
Den omgivende temperatur bør ikke være højere end 40°C.Hvis ovenstående krav ikke kan opfyldes, kan det løses ved at installere køletårne, forbedre indendørs ventilation og øge pladsen i maskinrummet.Du kan også tjekke om køleventilatoren fungerer normalt, og hvis der er fejl, skal den repareres eller udskiftes.
9. Den luftkølede enhed kontrollerer primært indløbs- og udløbsolietemperaturen
Er forskellen omkring 10 grader.Hvis den er mindre end denne værdi, skal du kontrollere, om finnerne på radiatorens overflade er snavsede og tilstoppede.Hvis den er snavset, skal du bruge ren luft til at støve overfladen af ​​radiatoren af ​​og kontrollere, om radiatorens finner er korroderede.Hvis korrosionen er alvorlig, er det nødvendigt at overveje at udskifte radiatorenheden.Kontroller, om de indvendige rør er snavsede eller blokerede.Hvis der er et sådant fænomen, kan du bruge cirkulationspumpen til at cirkulere en vis mængde syrevæske for at rense den.Sørg for at være opmærksom på væskens koncentration og cyklustiden for at undgå, at radiatoren bliver gennemboret på grund af væskens korrosion.

10. Problemer med udstødningskanaler installeret af kunder af luftkølede modeller.
Der er udsugningskanaler med for lille vindflade, for lange udsugningskanaler, for mange bøjninger i midten af ​​udsugningskanalerne, for lange midterbøjninger og de fleste udsugningsventilatorer er ikke installeret, og udsugningsventilatorernes flow er mindre end luftkompressorens originale køleventilator.
11. Temperatursensorens aflæsning er ikke nøjagtig.
Hvis temperaturføleren er helt frakoblet, vil enheden alarmere og stoppe og vise, at føleren er unormal.Hvis arbejdet er dårligt, nogle gange godt og nogle gange dårligt, er det meget mere skjult, og det er sværere at kontrollere.Det er bedre at bruge substitutionsmetoden for at eliminere det.
12. Næseproblemet.
Dette generelle luftkompressorhovedleje skal udskiftes hver 20.000-24.000 timer, fordi luftkompressorens mellemrum og balance alle er placeret ved lejet.Hvis sliddet på lejet øges, vil det forårsage direkte friktion på luftkompressorens hoved., stiger varmen, hvilket resulterer i høj temperatur på luftkompressoren, og det er mere sandsynligt, at hovedmotoren låser sig, indtil den er skrottet.

13. Specifikationerne for smøreolie er forkerte, eller kvaliteten er dårlig.
Skruemaskinens smøreolie har generelt strenge krav og kan ikke erstattes efter forgodtbefindende.Kravene i udstyrets brugsanvisning bør have forrang.
14. Luftfilteret er tilstoppet.
Tilstopningen af ​​luftfilteret vil medføre, at belastningen af ​​luftkompressoren bliver for stor, og den vil være i belastet tilstand i lang tid, hvilket vil forårsage høj temperatur.Den kan kontrolleres eller udskiftes i henhold til differenstrykafbryderens alarmsignal.Generelt er det første problem forårsaget af blokering af luftfilteret reduktionen af ​​gasproduktionen, og den høje temperatur af luftkompressoren er den sekundære ydeevne.

”主图5″

15. Systemtrykket er for højt.
Systemtrykket er generelt indstillet fra fabrikken.Hvis det virkelig er nødvendigt at justere, bør det nominelle gasproduktionstryk, der er markeret på udstyrets typeskilt, tages som den øvre grænse.Hvis justeringen er for høj, vil det uundgåeligt forårsage overtemperatur og overstrømsoverbelastning på grund af stigningen i maskinens belastning.Dette er også det samme som den tidligere årsag.Luftkompressorens høje temperatur er en sekundær manifestation.Den vigtigste manifestation af denne grund er, at strømmen af ​​luftkompressormotoren stiger, og luftkompressoren lukker ned for beskyttelse.
16. Olie- og gasudskilleren er blokeret.
Blokeringen af ​​olie- og gasseparatoren vil få det indre tryk til at blive for højt, hvilket vil give mange problemer, og høj temperatur er en af ​​dem.Dette er også det samme som de to første grunde.Tilstopningen af ​​olie-gas separatoren manifesteres hovedsageligt ved højt internt tryk.
Ovenstående er de mulige høje temperaturårsager til nogle skrueluftkompressorer opsummeret, kun til reference.

Fantastisk!Del til:

Rådfør dig med din kompressorløsning

Med vores professionelle produkter, energieffektive og pålidelige trykluftløsninger, perfekt distributionsnetværk og langsigtet værdiskabende service, har vi vundet tillid og tilfredshed fra kunder over hele verden.

Vores casestudier
+8615170269881

Send din anmodning